Los Manolos actuaran a la Festa del Poble d'Andorra la Vella

Marsol anuncia una nova campanya d'anuncis televisius per ajudar al comerç de la parròquia

Comentaris

Los Manolos en una anterior Festa del Poble.
Los Manolos en una anterior Festa del Poble. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Los Manolos actuaran a la Festa del Poble d’Andorra la Vella el pròxim dia 24. El concert tindrà lloc a les 13h, a la plaça del Poble. El dia abans es farà la tradicional cremada de falles. Els actes han estat presentats aquest dijous per la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i pel conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri.

Marsol ha recordat que un dels objectius és potenciar aquesta festa i més ara en plena desescalada. Los Manolos ja han actuat en anteriors ocasions a la capital. El vermut habitual s'ha suspès. "Amb els que serem no serà necessari prendre massa mesures, és a l'aire lliure i sí que s'haurà de portar mascareta, però no creiem que vinguin més de 200 persones ja que només és festa a Andorra la Vella", ha dit.  

Al carrer Doctor Vilanova hi haurà activitats infantils, amb el tobogan aquàtic, i a mitja tarda (18 hores) es farà l'actuació d'un cantant de música urbana, a petició del Consell d'infants de la parròquia. Per últim, a quarts d'onze de la nit tindran lloc els focs d'artifici des de la plaça de Braus. El dia abans (23 de juny), els actes començaran amb l'arribada de la flama del Canigó i, més tard, a les set, se celebrarà el tradicional acte a Casa de la Vall per repartir la flama a les tres parròquies.  A dos quarts de dotze de la nit, hi haurà la cremada de falles, que aquest any serà diferent que en les edicions anteriors.

Es farà en tres ubicacions diferents: la plaça del Consell General, la del Poble i Guillemó, amb tres cremades simultànies que començaran i acabaran a la mateixa hora. "Serà una cremada de falles atípica, no ho podem dir d'una altra manera perquè serà així, però la intenció sempre ha estat bona per les dues parts, i hem estat treballant per poder celebrar-ho amb certes garanties, mesures i amb consciència de la situació que vivim", ha afirmat Santi Sánchez, president de l'Associació Fallaires d'Andorra la Vella

La cònsol ha avançat que "volem ser prudents". Ha aprofitat per anunciar que s'ha decidit dur a terme una campanya televisiva de promoció de la parròquia entres idiomes: català, castellà i francesa. Es farà a cadenes de televisió de proximitat i a les xarxes socials.Es destinen 75.000 euros a la campanya.

 

 

Comentaris (1)

Trending