Malestar entre usuaris de la piscina d’Encamp perquè un partit de futbol sala fa tancar-la

Divendres i dissabte es disputa la fase preliminar de la UEFA Champions League entre el Sideco FC Encamp i el campió bosni

Una imatge de la piscina del complex encampadà.
Una imatge de la piscina del complex encampadà. ARXIU

La fase preliminar de la UEFA Champions League de futbol sala entre el campió andorrà, el Sideco FC Encamp, i vencedor de la darrera lliga bosniana, el Salines de Tuzla, obligarà a tancar la zona aquàtica i la primera planta del complex esportiu i sociocultural d’Encamp. La decisió està causant cert malestar entre usuaris de la piscina encampadana, que consideren manifestament exagerada la mesura.

En una comunicació als associats, des dels responsables de les instal·lacions comunals ja es demana disculpes per les molèsties alhora que es fa un clam a la comprensió per una mesura que es durà a terme els dies 27 i 28, és a dir, aquests divendres i dissabte. En la comunicació s’adverteix que arran del compromís internacional de futbol sala “ens veiem obligats a limitar l’accés a les instal·lacions del complex” i per això es tanca la piscina i la primera planta.

Alguns usuaris han mostrat la seva queixa pel fet que consideren molt excessiva la mesura, alhora que lamenten que no és el primer cop que el comú adopta mesures que acaben afectant la utilització de la piscina i que mai no han vist que la corporació proposi una rebaixa de la quota.

Comentaris

Trending