Majoral lamenta que la minoria no els hagi fet arribar el projecte del Prat Gran abans d’exposar-lo

El cònsol major de Sant Julià de Lòria diu que el van trucar per convidar-lo a la presentació però que, per qüestió de formes, abans calia que en tingués coneixement la majoria

Comentaris

Els membres de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, Maria Àngels Aché, Rossend Areny i Eva Ramos observen la presentació de l'estudi.
Els membres de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat, Maria Àngels Aché, Rossend Areny i Eva Ramos observen la presentació de l'estudi. BRU NOYA

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha lamentat que Desperta Laurèdia hagi fet la presentació pública del projecte de remodelació del Prat Gran abans que a la majoria. Majoral s'ha referit a una qüestió de formes i ha recordat que la minoria sempre posa el crit al cel quan s'assabenten abans d'un tema pels mitjans de comunicació.

Majoral va rebre una trucada telefònica on se'l convidava a l'acte que es va fer aquest dijous a la sala Sergi Mas de la casa comuna i tenia constància també de la petició de la sala.

El cònsol no ha pogut valorar el projecte en no conèixer-lo. Desperta Laurèdia planteja dues opcions per al Prat Gran: un parc verd mantenint la superfície actual, amb dos nivells d’aparcament soterrats, o un parc verd, amb una pista esportiva soterrada i, a baix, dos nivells més d’aparcament. La primera, tindria un cost estimat de 5,4 milions d’euros; la segona, de 9,6 milions.

El conseller de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat

Relacionat

Desperta Laurèdia defensa el Prat Gran com a espai públic en un projecte amb aparcament soterrani

El cost es podria compensar amb una concessió d'explotació privada de l'aparcament, com és el cas del de les Fontetes a la Massana. Des de la formació que està a l'oposició al comú de Sant Julià de Lòria es recorda la quantitat de diners que el comú ha destinat els darrers anys a projectes fallits o que no han tingut prou acceptació ciutadana com el del ràfting (1,5 milions d'euros, consolat Vila-Call) o l'anomenat Espai Rocacorba (1,2 milions d'euros sense possibles sobrecostos, en el consolat actual).

L'estudi presentat per Desperta Laurèdia ha tingut un cost de 4.000 euros i ha estat pagat per tres dels seus integrants: Cerni Cairat, Maria Àngels Aché i Sofia Cortesao.

Comentaris (8)

Trending