La llar dels jubilats d’Escaldes es preveu per al setembre del 2023

Les obres van començar a finals del mes de setembre i les persones s’han traslladat a un local a Prat de les Oques

Usuaris de la llar dinant a les noves instal·lacions.
Usuaris de la llar dinant a les noves instal·lacions. COMÚ D'ESCALDES

Les obres de remodelació de la llar dels jubilats d’Escaldes-Engordany es van començar el passat mes de setembre. Com ja s’havia previst, tindran una durada d’entre dotze i divuit mesos, que situen la seva inauguració aproximada al setembre del 2023. Actualment, les persones han estat traslladades a un local a Prat de les Oques de forma provisional.

La consellera d’Acció Social, Magda Mata, ha posat les perspectives de tenir enllestida la nova llar dels jubilats d’Escaldes, un dels projectes estrela del comú, cap al setembre o l’octubre del 2023. “Se sap quan es comencen els treballs, però no quan acabaran”, ha assenyalat Mata. Concretament, es van engegar a finals del mes de setembre, i el plec de bases contempla uns dotze mesos, aproximadament, de duració.

Malgrat això, abans de l’estiu es contemplaven certs retards, de fins a divuit mesos, per poder tenir llesta la llar dels jubilats. Principalment, es preveia la situació complicada per a l’abastiment de materials, que es va viure de forma més intensa al mes de maig. Amb tot, Mata s’ha mostrat positiva i ha assegurat que tenir-les a l’octubre “estaria molt bé”.

Actualment, els padrins es troben a un local al Prat de les Oques de forma provisional, des de meitat del mes de setembre. “Els hem explicat que ara estarem tots una mica més apretadets, però per després estar millor”, ha assegurat Mata. Així mateix, la consellera ha explicat que, en cas de no ser suficient aquest espai, “buscarem sala per fer activitats, però de cap manera minvarem la qualitat del servei que s’ofereix”.

Comentaris

Trending