Liberals proposa que el comú d’Escaldes negociï places d’aparcament a les Torres

Part de la cessió econòmica amb l'impost de construcció es faria amb llocs als pàrquings dels edificis

Comentaris

Benjamí Tutrice i Higini Martínez-Illescas en la roda de premsa que ha servit pes estrenar el nou local de Liberals a Escaldes.
Benjamí Tutrice i Higini Martínez-Illescas en la roda de premsa que ha servit pes estrenar el nou local de Liberals a Escaldes. B.N.

El comitè local de Liberals d’Escaldes-Engordany proposa que les noves construccions com les Torres d'Emprivat acceptin places d’aparcament comunals com a part de l’import de construcció. Han tornat a alertat de la manca d’aparcaments en un futur a la parròquia, que han de donar cabuda també als visitants. La proliferació de nous habitatges està suprimint moltes places. Han reiterat que cal construir un pàrquing soterrat a l’avinguda Nacions Unides. L’existència d’una galeria no ha de ser un problema perquè es pot canviar d’ubicació.

L'acceptació per part dels promotors de les noves construccions per cedir places de pàrquing al comú, aquest tindria ingressos per vida.  Segons el representant del comitè parroquial a l'executiva liberal, Higini Martínez Illescas, s’ha de treballar amb previsió. “Aquesta política de noves construccions no s’està fent”, ha afegit.  

Martínez-Illescas creu que això s’hauria de fer extensiu a noves construccions i, especialment, al centre de la parròquia. També pensa que l’aparcament de Nacions Unides més aviat o tard serà una realitat.  “Hem d’actuar ràpidament”, Ha recordat que la construcció de les torres ha provocat també la pèrdua de zones d’esbarjo infantils i d’altres espais de serveis per a la comunitat.

La roda de premsa ha servit per presentar el nou local de Liberals d'Escaldes-Engordany en un local de planta baixa a l'avinguda del Fener.

 

 

 

Comentaris (3)

Trending