El jurat de Viles Florides visita la Massana

S’han comprovat els diferents avenços en matèria d’enjardinament, on s’ha introduït el rec automàtic en diversos punts

Visita del jurat de Viles Florides a la Massana
Visita del jurat de Viles Florides a la Massana

El jurat del projecte Viles Florides ha visitat la Massana aquest dimecres. Formen part d’aquest programa 158 pobles i ciutats de Catalunya i Andorra que destaquen per l’actuació real, conscient i sostenible en matèria d’enjardinament i paisatge urbà. Ens aquests àmbit s’han comprovat els diferents avenços que ha fet la parròquia, com la introducció del rec automàtic en diversos punts.

Els membres del comitè han observat les millores que ha fet la Massana pel que fa a l’enjardinament, com el rec automàtic o l’aposta pels arbustos i les plantes vivaces, reduint les de temporada, que es concentren sobretot al centre de la parròquia. La valoració ha estat molt positiva, sobretot pels treballs ornamentals que combinen flors amb bicicletes.

També han mostrat interès pel jardí de pluja que s’ha instal·lat a la carretera de Sispony, a la zona de Terra Mora, el primer que hi ha al país.  Es tracta d’un sistema per recollir les aigües de pluja, les filtra de forma natural mitjançant les arrels de les plantes i l’arbrat, reduint així les substàncies contaminants.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending