Els joves d’Encamp podran representar finalment un Ball de l’Ossa adaptat a la situació sanitària

Ho ha anunciat la cònsol major, Laura Mas, després d'una sessió de comú que ha servit per tancar el llarg procés per triar un nou director de Turisme amb el nomenament de Ricard Gozalvo

El Ball de l'Ossa a Encamp.
El Ball de l'Ossa a Encamp. COMÚ D'ENCAMP

El Carnaval d’Encamp, finalment, sí que tindrà la tradicional representació del ball de l’Ossa per part dels joves del poble. L’acte s’ha pogut recuperar després que es confirmi la recuperació d’un dels participants, que havia donat positiu per coronavirus. Justament, caldrà seguir un estricte protocol sanitari i l’aforament serà limitat per prevenir el risc de contagi amb Covid-19.

Per tant, hi haurà dues representacions del ball de l’ossa. Una, més artística, la que farà l’esbart Sant Romà al complex esportiu. L’altre, més festiva, la que any rere any organitzen els joves de la comissió de festes i que serveis per fer broma. Ara bé, com ha explicat la cònsol major, Laura Mas, “hi ha un protocol sanitari” que estableix un aforament màxim que s’ha d’acabar d’acotar i la necessitat de treure tiquet prèviament.

Fragment del cartell del Carnaval d'Encamp.

Relacionat

El Carnaval d’Encamp tindrà un Ball de l’Ossa a cobert i adaptat per l’Esbart Sant Romà

A més, hi haurà tres entrades i tres sortides a l’aparcament del Prat de l’Areny. Tots els espectadors hauran d’estar asseguts i guardant distància de seguretat amb la resta. La durada es reduirà, limitant-se als “diàlegs més tradicionals”.

L’anunci que finalment es podrà fer l’acte l’ha fet Mas després de la sessió de consell de comú de les Talles. Una trobada que tot just ha servit per nomenar el nou director del departament de Turisme. Finalment, serà Ricard Gonzalvo, amb experiència com a director de diferents hotels tant del país com d’Espanya qui assumeixi un càrrec pel qual es va escollir inicialment Montserrat Coronas, que finalment va acabar renunciant.

Montserrat Coronas, fins ara lligada a FGC.

Relacionat

Encamp engega un nou procés de selecció per trobar directora de Turisme

El nomenament ha tingut el suport de la majoria i d’Agrupament Encampadà. Des d’aquest grup, Esther Vidal ha indicat que “voto a favor perquè no podem tenir aquest departament sense director i, com més aviat s’incorpori i pugui treballar, millor”. Els dos consellers socialdemòcrates s’han abstingut al·legant que no han pogut participar en el procés de selecció, tot i que Enric Riba ha volgut destacar que “el conec professionalment i penso que s’ha fet una bona elecció”.

Etiquetes

Comentaris

Trending