Encamp engega un nou procés de selecció per trobar directora de Turisme

El cònsol menor, Joan Miquel Rascagneres, explica que la persona designada, Montserrat Corones, els va assegurar fins a dues vegades que estava disposada a venir a Andorra

Montserrat Coronas, fins ara lligada a FGC.
Montserrat Coronas, fins ara lligada a FGC. ARXIU

El comú d’Encamp engegarà un nou procés de selecció per ocupar la direcció del departament de Turisme, després que el càrrec hagi quedat vacant per la renúncia de Montserrat Coronas. Des de la corporació, el cònsol menor, Joan Miquel Rascagneres, ha explicat que la decisió de no incorporar-se la van conèixer pocs dies després de fer el nomenament en un ple de la corporació. Prèviament, ha assegurat, l’elegida havia assegurat en fins a dues ocasions la voluntat de traslladar-se a Andorra.

Coronas és actualment responsable de comunicació corporativa de Ferrocarils de la Generalitat de Catalunya. Això, però, no va ser obstacle per presentar-se al procés de selecció engegat pel comú per trobar un nou màxim responsable del departament de Turisme. “Es va engegar un procediment amb entrevistes i un test psicotènic”,  ha explicat Rascagneres. I ella  va ser una de les candidates. De fet, va acabar sent l’escollida.

El cònsol menor ha volgut posar en relleu que, en un primer moment, la seva candidatura va ser validada per la comissió de Turisme. Posteriorment, també es va dur a la junta de govern. Abans d’aquests dos passos, ha assegurat, “se la va informar” i, en cap moment, va indicar que no tingués intenció d’acceptar el càrrec. Al contrari, “ens va confirmar en dues ocasions que estava disposada a venir”.

Montserrat Coronas durant una compareixença.

Relacionat

El fitxatge de la directiva de Ferrocarrils pel comú d’Encamp ‘descarrila’

La sorpresa pels responsables comunals va arribar pocs dies després del tercer i definitiu tràmit: l’aprovació del nomenament al consell de comú. “Ens va informar que, per raons personals, li era impossible venir a Andorra”, ha comentat Rascagneres. Sobre aquesta decisió, ha indicat que “no ens hi podem posar perquè afecta la seva intimitat”.

Per tant, ha apuntat, el que toca ara és trobar algú que ocupi el càrrec. “Tornarem a fer el procés de selecció el mateix recorregut”, ha afirmat. Ha apuntat que “no anirem amb precipitació” perquè “el departament segueix fent les seves tasques i, per tant, no ens preocupa que no hi hagi director durant dos mesos”. El que sí que es vol assegurar és “trobar la persona adequada perquè hi donem molta importància a tot el tema de reactivació econòmica, que inclou el turisme”.

Comentaris (1)

Trending