El fitxatge de la directiva de Ferrocarrils pel comú d’Encamp ‘descarrila’

Montserrat Coronas decideix a darrera hora continuar com a responsable d’identitat corporativa de FGC i la corporació haurà de buscar recanvi per a la direcció de Turisme

Montserrat Coronas durant una compareixença.
Montserrat Coronas durant una compareixença. ARXIU

El comú d’Encamp es queda sense directora de Turisme abans de començar. Després d’anunciar el cessament de la responsable del departament durant molts anys i d’anunciar també durant una sessió plenària de consell de comú la incorporació del seu relleu, fins i tot de publicar la designació al BOPA, finalment l’elegida, un comandament de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Montserrat Coronas, ha declinat una oferta que semblava tancada a pany i forrellat.

Fonts consultades de l’entorn de la responsable de comunicació corporativa de FGC i en altres moments directora comercial i de màrqueting de les estacions d’esquí catalanes i, fins i tot, de tot del conjunt de l’oferta turística de la companyia pública catalana (que inclou, per exemple, els cremalleres de Núria o de Montserrat), han assegurat que Coronas ja hauria comunicat al comú encampadà que finalment no s’incorpora. De fet, les mateixes fonts haurien indicat que qui durant onze anys va ser directora de serveis generals a Vallnord estava molt ben posicionada a FGC.

Montserrat Coronas, fins ara lligada a FGC.

Relacionat

La directora comercial i de màrqueting de les estacions catalanes dirigirà Turisme a Encamp

No han transcendit ni els motius que haurien dut Coronas a escoltar l’oferta encampadana ni, tampoc, quà ha fet que finalment hagi desestimat la proposta del comú liderat per Laura Mas. El que sí és clar, han assegurat les fonts consultades, que el president de FGC hauria convençut l’especialista en màrqueting i comunicació de la seva continuïtat a l’empresa catalana alhora que “el comú d’Encamp és clar que es va precipitar”.

Comentaris (8)

Trending