La directora comercial i de màrqueting de les estacions catalanes dirigirà Turisme a Encamp

Montse Coronas era ara la responsable de comunicació corporativa de Ferrocarrils de la Generalitat i del 1997 al 2008 va ser la directora de serveis generals de Vallnord

Montserrat Coronas, fins ara lligada a FGC.
Montserrat Coronas, fins ara lligada a FGC. ARXIU

Una històrica de la comercialització i promoció d’alguns atractius turístics del Pirineu català dirigirà el departament de Turisme del comú d’Encamp. Montse Coronas ha estat els darrers anys la responsable de màrqueting i identitat corporativa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), que entre altres coses gestiona moltes de les estacions d’esquí catalanes. Coronas agafa el relleu d’Anna Majoral, que ha estat cessada en el càrrec i la continuïtat de la qual a la corporació encampadana no està clara.

Coronas ha estat vinculada gairebé vuit anys a FGC, encara que pel mig, entre el 2015 i el 2017, va dirigir l’oficina de Turisme de la Cerdanya, dependent del Consell Comarcal ceretà. Abans (2008-2012), l’ara directora de Turisme d’Encamp va ser la cap de màrqueting de l’estació d’esquí de la Molina. A Ferrocarrils de la Generalitat, on segons fonts consultades Coronas “estava molt ben situada”, raó per la qual ha sorprès el seu aterratge a Andorra, i abans que s’encarregués de la comunicació corporativa de tota la companyia, durant tres anys llargs va dirigir el departament de màrqueting, comercial i comunicació dels vuit destins turístics que almenys llavors gestionava FGC: la Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot, Port Ainé, tren dels Llacs, tren del Ciment i el Cremallera de Montserrat.

Encara abans de tot això, i d’aquí els seus lligams amb el Principat, durant més d’una dècada (1997-2008) Montse Coronas va ser la directora de serveis generals de Vallnord, on va deixar on molt bon record segons les fonts consultades. “És una persona molt competent”, han indicat les fonts consultades fent referència sempre als aspectes professionals. Coronas relleva a Anna Majoral, que com es va anunciar en la darrera sessió de consell de comú ha estat cessada de les seves funcions. Feia una pila d’anys que Majoral liderava el departament turístic encampadà. Ara se li hauria ofert continuar com a tècnica.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending