El Jazz i el Gòspel seran els protagonistes de dos concerts a Escaldes-Engordany

Les actuacions tindran lloc el dijous 21 d’octubre i el dimecres 8 de desembre a les 21:30 a la Sala del Prat del Roure

Presentació del Concert Jazz & Gòspel
Presentació del Concert Jazz & Gòspel

El comú d’Escaldes-Engordany ha presentat, dins de la seva programació musical, dos concerts on els protagonistes seran el Jazz i el Gòspel. Les actuacions tindran lloc dijous 21 d’octubre i dimecres 8 de desembre, respectivament, a les 21:30 a la Sala del Prat del Roure.

El cònsol menor, Joaquim Dolsa, ha volgut remarcar el compromís del comú amb  la música i de continuar la tradició en l’àmbit d’aquests dos gèneres musicals. Ha puntualitzat que s’hi dedica molt d’esforç per poder mantenir aquests gèneres “tan arrelats al nostre territori”, però que “el resultat sempre és espectacular i evocador alhora d’altres èpoques, sense deixar de mirar cap endavant i cap a una nova etapa”.

El concert de Jazz, a càrrec d’Eva Fernández, tindrà lloc el 21 d’octubre. La saxofonista i cantant ha actuat amb grans figures com ara Perico Sambeat, Dick Oatts o Ken Peplowski. Després de publicar el seu primer treball discogràfic ‘That Darkness’, mostrarà un format més íntim, un estil fresc, contemporani i elegant.

Una altra cita ineludible és el gòspel. El concert dels Joyful Gospel Singer s’emmarca dins del Festival Internacional “Els Grans del Gòspel”. Dimecres 8 de desembre, la coral, originària de Nova Orleans, seran els encarregats d’omplir de música la nit.

Etiquetes

Comentaris

Trending