Ja es permet la circulació en ambdues direccions a l’avinguda d’Enclar

A causa de les obres de reforma del tram entre La Margineda i l’Espai Columba solament es permetia el trànsit en sentit sud

Un part del tram afectat per les obres.
Un part del tram afectat per les obres. Altaveu

Fa quatre mesos que s’iniciaren les obres a l’avinguda Enclar de Santa Coloma i, amb elles, es va restringir la circulació en un dels sentits. Únicament es podia transitar en sentit sud, direcció Sant Julià de Lòria. Ara, i des de divendres passat, s’han restaurat els dos sentits i no es té intencions de tornar a tallar cap dels dos, sempre i quan les obres ho permetin.

L’obertura de la direcció nord es va fer divendres passat amb motiu de l’arribada del Tour el cap de setmana. Segons indiquen des de circulació, l’objectiu era no estrènyer encara més el trànsit al país i facilitar la circulació dels vehicles per la zona. Les obres, que encara continuaran unes setmanes més, no tenien ja cap afectació en la calçada, ja que, ara mateix, es treballa en l’eixamplament del passeig lateral.

Els treballs d’embelliment d’aquesta avinguda, concretament el tram entre la nova rambla de La Margineda i l’Espai Columba han suposat per al comú una despesa de 590.638 euros. Les obres, que encara s’estan efectuant, s’han centrat en una ampliació de les voravies, una reducció dels carrils de circulació i una actuació en el subsòl per actualitzar i substituir canonades de la xarxa d’aigua potable i clavegueram. A més, aquest tram esdevindrà una zona de velocitat a 30 quilòmetres per hora.

Comentaris (1)

Trending