Els informes tècnics recomanen la substitució de la façana del Centre Cultural Lauredià

Va resultar molt afectada pel fum de l'incendi i desmuntar-la, netejar-la i tornar-la a muntar suposaria un alt cost de temps i econòmic

Comentaris

Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL).
Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL). ARXIU

Els informes tècnics sol·licitats pel comú de Sant Julià de Lòria recomanen la substitució de la façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià que es va veure afectat pel fum de l'incendi el passat mes de novembre. Una opció era conservar-la però per això cal desmuntar-la, netejar-la i tornar-la muntar amb un alt cost econòmic. L'acidesa del fum la va malmetre.

L'opció recomanable és el canvi ja que la façana té més de 30 anys i. a banda del fum, ha patit un deteriorament i el procés de neteja pot ser llarg i complicat. La resta de treballs continuen a bon ritme i es comptarà amb el suport d'una empresa de Madrid especialista en auditoris per a la reforma del Claror i del Rocafort.  El primer és l'escenari dels concerts i de les representacions teatrals. 

Per altra banda, la previsió és que en els propers dies es puguin obrir més serveis a l'edifici, tot i que serà molt difícil que estigui plenament operatiu el mes de desembre. A la darrera sessió de comú es va aprovar un crèdit extraordinari de 600.000 euros per afrontar els treballs de remodelació. La Biblioteca Comunal Universitària continua a l'antiga fàbrica Reig i la majoria d'actes tenen lloc a la sala Sergi Mas de la Casa Comuna.

Comentaris (3)

Trending