El canvi de la façana retardarà la reobertura total del Centre Cultural i de Congressos Lauredià

El mes vinent ja es podran acollir les activitats extraescolars però la totalitat de la instal·lació haurà d’esperar fins ben entrat l’any vinent

Comentaris

Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL).
Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL). ARXIU

La reobertura total del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL) haurà d'esperar fins ben entrar l'any vinent segons ha anunciat el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral a Ràdio Nacional d'Andorra i ha confirmat l'Altaveu. El mes vinent s'obrirà per a les activitats extraescolars.

La façana va resultar molt afectada pel fum de l'incendi que va malmetre l'edifici el mes de novembre de l'any passat. El comú va encarregar uns informe tècnics que van aconsellar la seva substitució. Això farà que s'allargui el termini per a la reobertura total del centre que s'havia previst inicialment per al proper mes de desembre

Façana del Centre Cultural i de Congressos Lauredià (CCCL).

Relacionat

Els informes tècnics recomanen la substitució de la façana del Centre Cultural Lauredià

Coincidint amb l'inici de les activitats extraescolars, el comú ha editat un llibret per anunciar els cursets. Així, la Coral Rocafort i els Petits Cantaires Lauredians començaran el curs el 12 de setembre. L'Esbart Laurèdia ho farà el dia 26 del mes vinent mentre que Andorra Lírica ha triat l'11.

A banda de les entitats, el Taller de Cultura La Trapa acull l'Espai de Música Moderna (inici del curs l'1 de setembre); Dansa Moderna (11 de setembre); Teatre (2 d'octubre) i el Laboratori de les Arts que ofereix de la mà de l'Animal Escola de Teatre, l'Espai de Música Moderna i Líquid Dansa, diferents propostes formatives complementàries a la formació regular que s'imparteix a la Trapa.

Comentaris (1)

Trending