Indignació a Ordino per la manca de subministrament d’aigua

Els operaris comunals la van tallar anit i aquest matí, quan se suposa que s’havia de restablir el servei, per motius desconeguts no ha funcionat del tot bé

Comentaris

Una imatge d'Ordino d'aquest dimarts.
Una imatge d'Ordino d'aquest dimarts.

Una part important de la parròquia d’Ordino, especialment al centre i al coll o Sornàs, per exemple, no té aigua. I la indignació és màxima. No és el primer cop que passa. De moment la ciutadania no té cap explicació clara més enllà de veure alguns operaris comunals córrer amunt i avall i fer guàrdia en algunes boques. El comú assegura que si no ha s’ha reestablert el servei es farà en breu.

El servei es va tallar anit, a les 10, i segons fonts veïnals, es va avisar de la incidència sense explicar el motiu del tall. Aquest matí, vers les 6, si s’haguessin complert les previsions, el subministrament s’hauria d’haver restablert. De fet, alguns dels operaris haurien explicat als veïns que s’han fet les connexions oportunes i aquestes no haurien donat el resultat esperat.

En no haver-hi una posició comuna, hi ha molt desconcert i encara més indignació. Tant el servei de circulació com altres departaments del comú estan rebent múltiples trucades de ciutadans que intenten saber què passa. Per ara no hi ha una resposta clara. Potser el més significatiu és l’anunci que a mida que els dipòsits es vagin omplint tot quedarà restablert.

Segons fonts comunals, aquesta incidència no és res més que l’efecte d’una revisió ordinària de les canalitzacions que es va anunciar degudament a través d’una crida. I si bé per la nevada es va plantejar posposar l’actuació de manteniment, finalment es va decidir tirar endavant la revisió. Pel comú, la situació està reestablerta. I a poc a poc l’aigua anirà arribant a tots els punts.

Comentaris (10)

Trending