Inaugurat el parc infantil d’Encamp al costat de la plaça Sant Miquel

L’espai s’ampliarà amb dues zones més després de l’estiu, una d’elles amb equipaments esportius i cognitius per fomentar les activitats pels padrins

Comentaris

El nou parc infantil de la parròquia
El nou parc infantil de la parròquia COMÚ D'ENCAMP

Encamp estrena aquest divendres el parc infantil situat a tocar de la plaça Sant Miquel. L’espai està format per un gronxador amb cinc seients i un castell gegant de cinc metres d’alçada amb diferents opcions de joc, com ara un tobogan, un circuit de cordes i una paret d’escalada. De cara a setembre s’ampliarà amb una zona d’equipaments esportius i cognitius.

El parc de fusta de robínia, un material molt resistent, és un altre dels equipaments que s’ha incorporat en el projecte de remodelació de les avingudes i que s’integra en la zona de preferència per a vianants i on la velocitat està limitada a 30 km/h, que va des de davant de Cal Notari fins a la plaça del Consell General.

Aquest nou parc es complementarà els pròxims mesos amb una zona infantil d’un a sis anys, combinant elements visuals vinculats amb els animals, jocs d’equilibri per a infants majors de tres anys i un espai amb elements cognitius i esportius per a la gent gran al costat de la passarel·la que va cap al complex esportiu.

Per tal de mantenir les mesures de seguretat sanitària s’hi ha col·locat un dispensador de gel hidroalcohòlic a l'entrada del parc, igual que a la resta d'espais d’activitats públics de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending