Impuls a unes jornades la Massana Fogons que “els restaurants necessiten més que mai”

Catorze establiments participen en la tretzena edició de la iniciativa, que tindrà com a novetat la possibilitat d’oferir vals als clients per gastar a bars i altres locals de la parròquia

Les jornades comencen aquest dijous i s'allargaran fins al 31 d'octubre.
Les jornades comencen aquest dijous i s'allargaran fins al 31 d'octubre. comú de la massana

El comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han organitzat de nou les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons, que ja arriben a la seva tretzena edició. Des de la corporació es vol activar novament la iniciativa tot i la crisi provocada pel coronavirus. O, justament, per ella, ja que s’entén que el sector “ho necessita més que mai”. També deixen clar que tots els establiments compliran al 100% els protocols sanitaris.

“Tot i la incertesa del context actual vam decidir continuar promocionant el sector de la restauració en un moment en què ho necessita més que mai”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, que ha volgut insistir que “tots els establiments compleixen totes les mesures de seguretat sanitària”. A banda, caldrà fer reserva prèvia de fins a un màxim de cinc comensals.

Des del comú s'ha volgut defensar que tots els establiments de la parròquia compleixen les mesures sanitàries i que caldrà reservar prèviament amb un màxim de cinc comensals per taula

En la Massana Fogons participen catorze restaurants, els mateixos que l’any passat: Borda Raubert, Tequilando mexicà-fusió, Hostal Palanques, el Racó dels Amics, Angelo Pizzeria Restaurant, Malandra, la Borda de l’Avi, la Minjadora del Sinquede, la Bordeta del Poble, Surf Pizza, Molí dels Fanals, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Borda Eulari i Borda Vella Casa Palés.

“L’objectiu de les jornades és promocionar els restaurants de la parròquia en temporada baixa. Es tracta d’oferir un al·licient tant al públic local com als turistes per provar la gastronomia local”, ha comentat Garrallà, que ha volgut felicitar els establiments participants per la varietat i qualitat dels seus menús. Novament, els protagonistes dels plats són els bolets, la carbassa, el codony i altres hortalisses i fruits de la tardor. Els preus dels menús oscil·len entre els 13 i els 30 euros tot i que en aquesta ocasió alguns restaurants ofereixen la possibilitat d’agafar només un plat, a partir dels 5,95 euros.

Una de les novetats d’aquesta edició és que per una despesa superior als 30 euros en menús de la Massana Fogons, el comú de la Massana lliurarà un val de compra de 5 euros, que es podrà bescanviar fins al 31 de desembre als bars i restaurants de la parròquia adherits a la campanya promocional. Es poden recollir a l’Oficina de Turisme durant el període que duren les jornades, del 15 al 31 d’octubre.

“Durant la campanya de promoció comercial, que es va encetar a principis de setembre, hem comprovat que quan hi ha vals de descompte el públic respon molt bé. Per això hem decidit fer una campanya de vals específica per als restaurants, ja que considerem que pot ser un bon al·licient perquè tant el públic local com els turistes es decideixin a provar els menús”, ha indicat el conseller. Garrallà també recorda que molts restaurants massanencs ofereixen la possibilitat de lliurament a domicili o d’emportar-se els menús a casa.

AF V2 CLM Fogons Cuina Tardor 2020 Cartell[114612]

 

Etiquetes

Comentaris

Trending