Govern, comú i quart d’Ordino posen fil a l’agulla amb l’hotel Casamanya

Les tres parts es reuniran pròximament per tancar la instal·lació del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat

Comentaris

L'antic Hotel Casamanya.
L'antic Hotel Casamanya. B.N.

Govern, comú d'Ordino i el quart es reuniran ben aviat per acabar de tancar el trasllat del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat a l'edifici de l'antic Hotel Casamanya. Així ho ha dit aquest dimecres, la cònsol menor de la parròquia ordinenca, Eva Choy qui també ha confirmat que el comú ja ha rebut tota la informació des del quart.

Choy ha explicat que la instal·lació del ministeri era un de les opcions que tenia el quart i que s'ha decantat per aquesta. "Pròximament ens reunirem les tres part per parlar de l'ús públic de l'edifici", ha dit la cònsol menor. El Govern ja va manifestar a través d'una carta la proposta d'ubicar-hi el ministeri i, posteriorment, el quart va decidir que era la millor de totes les ofertes.

L'hotel Casamanya.

Relacionat

El quart aposta pel ministeri de Medi Ambient i Agricultura per donar “ús públic” al Casamanya

Aquest dilluns, el president del grup paralamentari demòcrata, Carles Enseñat ja va dir en la sessió del consell general del pressupost que Ordino, per la seva doble vessant d'arrelament amb la tradició agrícola i ramadera i per ser el primer territori andorrà que és reserva de la biosfera, sumat a la singularitat de l'antic hotel Casamanya el convertien en l'aposta ideal per a la seu del ministeri que encapçala Sílvia Calvó.

 

 

 

Comentaris (1)

Trending