El gimnàs i les piscines comunals d’Escaldes tanquen per manteniment

Com a compensació, del 27 d’agost fins al 11 de setembre, els abonats podran utilitzar les instal·lacions dels centres esportius de Sant Julià de Lòria, Encamp, Canillo i Ordino

La piscina comunal d'Escaldes-Engordany.
La piscina comunal d'Escaldes-Engordany.

El Comú d'Escaldes-Engordany realitzarà tasques de manteniment al gimnàs i a les pisicines comunals del 27 d’agost al 11 de setembre, aií com millores en alguns dels espais. Un perìode en uqè els ususaris podran accedir a les instal·lacions dels centres de Sant Julià de Lòria, Encamp, Canillo i Ordino.

Del 27 d’agost al 11 de setembre, les instal·lacions del gimnàs i les piscines comunals d’Escaldes-Engordany romandran tancades per manteniment. En l’aturada, els equips d'operaris duran a terme accions preventives per garantir les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic. També faran tasques de neteja, manteniment i algunes millores en diferents espais, com la piscina, la recepció, les sales i la façana.

Els abonats, durant aquests dies, podran utilitzar les instal·lacions dels centres esportius de Sant Julià de Lòria, Encamp, Canillo i Ordino, gràcies a l'acord de col·laboració que hi ha entre els centres esportius comunals del país. Les persones que se'n vulguin beneficiar hauran de trucar al centre esportiu al qual vulguin accedir.

Etiquetes

Comentaris

Trending