El gimnàs del comú de Sant Julià tanca per canviar parquet i màquines

Les instal·lacions de LAUEsport no estaran operatives entre el 22 d’agost i el 8 de setembre, ambdós inclosos, on es portarà a terme la renovació completa

El gimnàs de LAUesport romandrà tancat unes setmanes.
El gimnàs de LAUesport romandrà tancat unes setmanes. Comú de Sant Julià de Lòria

LAUesport renovarà el gimnàs completament, per la qual cosa la instal·lació romandrà tancada entre els dies 22 d’agost i 8 de setembre, ambdós inclosos. Durant aquest període es canviarà tot el parquet, així com les màquines cardiovasculars i de tonificació amb plaques de pes i discos. La resta de instal·lacions, com les pistes de pàdel i la piscina, continuaran obertes.

Des de la direcció s’ha acordat amb altres centres del país que els abonats puguin anar a practicar esport a les seves instal·lacions mentre durin els treballs. Així es podrà anar al Complex Esportiu d’Encamp, al Centre Esportiu del Pas de la Casa, al Centre Esportiu d’Ordino, al Centre Esportiu dels Serradells i al Gimnàs de les piscines comunals d’Escaldes-Engordany. Alguns d’ells estaran subjectes a reserva prèvia o a dates concretes.

El passat mes de juny, el comú i l’empresa Salter Esport, dedicada a maquinària esportiva, van signar un contracte de compravenda per permetre renovar totalment l’espai del gimnàs. L’acord per l’adquisició del material, xifrat en poc més de 179.000 euros, estableix uns terminis de pagament a través d’una quota mensual a comptar des del gener del 2023 i fins al desembre del 2028.

Entre el material adquirit, que arribarà a primers de setembre, hi ha bancs per fer abdominals, peses, cintes de córrer, estores per a la pràctica del fitness, bicicletes, el·líptiques, rems, barres fixes, zones d'entrenament, escales, plataformes per a salts, sacs de boxa, ancoratges, cinturons i cordes.

Comentaris

Trending