Gili confia que els “petits ajustaments” que s’han fet a la part alta ajudin a millorar el trànsit

Les modificacions de sentit al carrer Santa Anna i els voltants han provocat els darrers dies certes retencions i el malestar d’alguns dels veïns, que s’ha intentat calmar amb alguns canvis

Cues els darrers dies al carrer Santa Anna.
Cues els darrers dies al carrer Santa Anna.

La modificació de sentit a diferents carrers de la part alta d’Escaldes-Engordany ja es preveia complicada. Des del departament de Mobilitat s’augurava que els primers dies es crearen retencions fins que la ciutadania anés coneixent els canvis. Malgrat això, les cues s’han allargat una mica més del que s’esperava, i s’han fet “petites modificacions”, segons ha explicat la cònsol major, Rosa Gili, per tal de solucionar els problemes que s’han detectat els darrers dies.

El fet que un cop arribat al carrer Santa Anna únicament es pugui anar cap a l’avinguda Copríncep de Gaulle ha generat certes complicacions en el trànsit els darrers dies. Gili ha assenyalat que “els canvis sempre costen”, i aquest cas no ha estat una excepció. Els treballs que s’estan fent al pàrquing de l’església gairebé obligaven a fer modificacions en la circulació dels vehicles, “és una obra important i amb una maquinària molt gran, i s’havia de fer d’aquesta manera”.

L'agent de circulació a la sortida del carrer Santa Anna.

Relacionat

Les obres a la part alta d’Escaldes trastoquen el trànsit

Malgrat això, s’han anat introduint petites modificacions per tal de pacificar una mica el trànsit i aconseguir que les retencions siguin mínimes. D’aquesta manera, tot just davant de la plaça de l’església s’ha ampliat el carril i s’han pintat noves delimitacions. Així mateix, a la parada de bus de l’avinguda Copríncep de Gaulle s’ha instal·lat un senyal de cedir el pas per tal de fer més fàcil el moment de sortida i que no es generin problemes. “Penso que a poc a poc anirem millorant”, ha puntualitzat Gili.

Comentaris (4)

Trending