Gemma Mengual inaugurarà la piscina dels Serradells amb una exhibició de natació sincronitzada

L'obertura al públic en general serà l'1 de setembre, ja que s'utilitzarà el mes d'agost per acabar d'enllestir petits detalls i temes d'organització interna

Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells.
Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Els Serradells torna a tenir piscina interior després de l'incendi del 2018. La data escollida, 4 d'agost i com a preàmbul de la festa major, s'inaugurarà de forma oficial amb una exhibició de natació sincronitzada amb Gemma Mengual i la parella mixta que formen Emma Garcia i Pau Ribes. L'aforament està limitant als seients de la graderia i, per tant, cal fer reserva prèvia. Al públic en general s'obrirà a partir de setembre.

El 4 d’agost a les 19.30 hores, com a preàmbul de la festa major, és la data escollida pel Comú d’Andorra la Vella per inaugurar de forma oficial la piscina olímpica dels Serradells. Ho farà amb una exhibició de natació sincronitzada amb nadadores de primera com Gemma Mengual o el duo mixt format per Emma Garcia i Pau Ribes. Al públic en general quedarà oberta l’1 de setembre, ja que durant l'agost s'acabaran d'enllestir detalls i temes d'organització interna.

Després de gairebé 4 anys, es va incendiar el novembre del 2018, les obres han arribat a la seva fi. Aquestes es van iniciar el febrer del 2021 i s’han portat a terme en el termini de 18 mesos. La renovada piscina olímpica respecta els criteris d’eficiència energètica i compta amb aïllaments de base mineral no inflamables ni combustibles, mentre que l’escalfament de l’aigua es realitza amb l’intercanviador d’aigua calenta provinent de l’energia produïda per la xarxa de calor del Centre de Tractament de Residus.

L’acte serà obert i gratuït, però les places estan limitades al nombre de seients disponibles a les grades. Els interessats en assistir-hi a l’esdeveniment s’hauran de registrar a la pàgina web i les invitacions s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending