Els gegants, grans protagonistes de la segona jornada de la festa major a Sant Julià

El ball viscut aquest migdia donarà pas a la tarda a una plantada amb la participació de fins a dotze colles, inclosa la laurediana

https://www.youtube.com/watch?v=u2UbvWemmAg

Sant Julià de Lòria ja viu al màxim la seva festa major; la primera sense restriccions des del 2019. Aquest dissabte la gent ha gaudit del ball de gegants i la trobada bastonera, un dels actes més tradicionals. Els més petits, per la seva banda, han pogut suportar millor la calor amb una activitat centrada en el surf que ha atret infants i no tants nens al Prat Gran.

En aquesta segona jornada -la primera es va centrar divendres al vespre-nit en actuacions musicals a la plaça Germandat-, els grans protagonistes són els gegants. Al migdia, ha tingut lloc el ball a la plaça Major, també amb la participació de dues colles bastoneres, una de Barberà del Vallès i una altra de Masquefa. A la tarda, a partir de les set, hi haurà la plantada amb fins a dotze agrupacions diferents, incloent-hi la local.

Una altra activitat amb èxit ha estat l’Slide Pak i els jocs de surf. S’han fet al Prat Gran i han permès molts nens i adolescents sentir què se sent a sobre d’una taula. L’activitat es repetirà aquest diumenge.

Novament, un dels moments més multitudinaris de la jornada es preveu que sigui la nit. Dos concerts a la plaça Germandat, amb Cuban Sound Project i La Loca Histeria, un grup de versions, donaran pas a la discomòbil.

Comentaris (4)

Trending