La Fira del Vehicle d’Ocasió tanca amb una cinquantena de vendes i un possible canvi de data el 2024

Els concessionaris han demanat que l'activitat es dugui a terme a principis del mes de juny

Comentaris

Vehicles exposats a la fira de Sant Julià de Lòria.
Vehicles exposats a la fira de Sant Julià de Lòria. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria ha tancat amb una cinquantena de vendes i un balanç molt positiu en paraules del cònsol major lauredià, Josep Majoral. "Els temps també ha acompanyat i això sempre és un factor important", ha apuntat.

Durant el cap de setmana s'han venut una cinquantena de vehicles entre els 150 exposats, a més de tots els contactes que s'han dut a terme entre els onze concessionaris i els assistents i que es poden tancar durant els propers dies. "Penso que quatre cotxes de mitjana per estand està molt bé", ha manifestat  Majoral i ha atribuït el nombre de vendes a la manca que hi ha de vehicles d'estoc.

Ha avançat que a l'edició 2024 hi pot haver-hi un nou canvi de dates després del d'aquest any on s'ha passat del maig al juliol. "Hem fet una enquesta entre els concessionaris i és possible que ho fem a principis de juny". La fira es tornarà a ubicar a la Borda Huguet si el propietari accepta llogar de nou el terreny. En cas contrari, la ubicació alternativa seria a l'aparcament comunal del Prat Gran.

Hi ha concessionaris que ja han fet la reserva per a la propera edició. En aquesta, la màxima afluència ha estat el dissabte a la tarda i el diumenge al matí.

 

Comentaris

Trending