La Fira del Vehicle d’Ocasió de Sant Julià canvia de dates i no tindrà autocaravanes

Passa del mes de maig als propers 1 i 2 de juliol, i es manté la ubicació a la borda de l'Huguet

Comentaris

Anna Majoral i Josep Majoral durant la presentació de la fira.
Anna Majoral i Josep Majoral durant la presentació de la fira. BRU NOYA

La cinquena fira del vehicle d'ocasió de Sant Julià de Lòria es farà els propers 1 i 2 de juliol a la zona de la borda de l'Huguet. Hi haurà concessionaris de tot el país amb una àmplia oferta de vehicles però també d'accesoris i remolcs. La fira ha canviat de dates per intentar aconseguir un millor temps que al maig.

El cònsol major, Josep Majoral ha dit que el comú continua amb el seu full de ruta que és el desenvolupament econòmic de la parròquia i ha opinat que l'activitat té una bona repercussió en els bars i en els restaurants de la parròquia. 

La cap de Reactivació Econòmica del comú, Anna Majoral ha indicat que en aquesta edició no hi haurà autocaravanes, que és un sector a l'alça després de la pandèmia. L’únic concessionari del país no hi pot assistir. L’espai que ocupaven aquests vehicles, per tant, serà substituït per una zona més àmplia de complements per als turismes. "Els que es volen comprar un cotxe ja esperen aquesta fira", ha dit.

Els expositors portaran cadascun entre 10 i 20 vehicles. Anna Majoral ha assegurat que, en edicions anteriors, cada expositor ha aconseguit vendre una mitjana de dos vehicles, tot i que també hi ha hagut alguns que han arribat fins a cinc. “Per part de Sant Julià estem contents de fer aquesta dinamització del motor”, ha emfatitzat.

Com cada any, la fira serà d’accés gratuït i estarà oberta de les 10 a les 20 hores de dissabte i de les 10 a les 19 hores de diumenge. A més a més, ha anunciat que també hi serà present una empresa de cerveses d'Ordino. També hi haurà entitats bancàries per informar sobre les condicions de finançament. 

Comentaris

Trending