Fins a 18.000 euros d’estalvi anual amb la il·luminació LED a l’aparcament del Camp de Perot

El comú de Sant Julià va canviar la instal·lació de l’espai, aconseguint una reducció del consum d’energia, més durabilitat i resistència a les vibracions

La nova il·luminació LED a l'aparcament del Camp de Perot
La nova il·luminació LED a l'aparcament del Camp de Perot

L’aparcament del Camp de Perot ja compta amb llums LED. El comú de Sant Julià de Lòria ha renovat recentment la totalitat de la il·luminació de la instal·lació, i asseguren que així aconseguiran una reducció important del consum d’energia, més durabilitat i més resistència a les vibracions, entre altres avantatges. A més, aquest canvi també suposarà un estalvi d’aproximadament 18.000 euros anuals.

El comú també continuarà amb la seva aposta per l’eficiència energètica, i els propers dies es procedirà a la modificació de la il·luminació de l’aparcament de la plaça de la Germandat, rebaixant un 60% el consum d’energia en els dos aparcaments comunals.

La parròquia té també altres trams d’enllumenat públic que ja funciona amb aquesta mateixa tecnologia LED. En concret, es tracta de l’avinguda Rocafort, el carrer de les Escoles, les places Laurèdia, de la Germandat i Calonge, així com les fonts.

Comentaris (3)

Trending