El FestiSport s’inaugurarà amb un espectacle aeri

El tret de sortida de dues jornades plenes d’activitats esportives a la Massana es donarà amb la presència de l’ambaixadora de l’esdeveniment, Gemma Mengual

Al FestiSport hi haurà una exhibició de bicicletes.
Al FestiSport hi haurà una exhibició de bicicletes.

La segona edició del FestiSport dona aquest divendres el tret de sortida amb varietat d’activitats repartides entre la plaça de les Fontetes i el parc del Prat Gran. L’acte inaugural serà a les 18:00h, amb el discurs de les autoritats i de l’ambaixadora de l’esdeveniment, la medallista olímpica Gemma Mengual. Tot seguit hi haurà un espectacle aeri.

A partir d’aquí començaran dues jornades d’activitats esportives, amb la implicació de federacions i clubs. L’objectiu és que els infants puguin descobrir diferents esports i puguin fer la inscripció de cara al pròxim curs escolar. Aquest any hi ha novetats, com la trobada de mascotes esportives i la signatura d’esportistes professionals, que es farà dissabte al migdia.

Pel que fa a les activitats, es destaca la presència d’alguns esports que l’any passat no van poder estar representats per qüestió de dates, com el rugbi o l’atletisme. L’oferta inclou, per tant, des de tennis taula, patins, hoquei o bicicleta. També hi haurà espectacles, com una exhibició de bicicleta a càrrec de Yldos Llach. A més, les Fontetes serà l’escenari del Vide Sport, el mercat de roba i material esportiu de segona mà.

Etiquetes

Comentaris

Trending