Una festa servirà per donar inici a la temporada d’estiu a la borda de Ràmio

La principal novetat de la temporada serà que grups o entitats podran fer estada a l’edifici prèvia reserva al comú i que també hi haurà un petit espai de vende de begudes i aliments

La borda de Ràmio durant la inauguració de la remodelació.
La borda de Ràmio durant la inauguració de la remodelació. Comú d'escaldes-engordany

Escaldes-Engordany iniciarà a partir del 10 de juny les activitats d’estiu a la borda de Ràmio, a la vall del Madriu. Per inaugurar la temporada, el comú preveu organitzar una jornada d’inauguració amb una festa plena d’activitats familiars. L’objectiu és donar a conèixer la zona i l’oferta turística que es desenvoluparà durant els mesos vinents.

La jornada tindrà lloc el dia 10 a partir de les nou del matí. El primer acte serà una sortida guiada des de la Plana que es planteja des del comú com a una “ocasió única per conèixer tota la flora i plantes remeieres que es troben pel camí fins a arribar a la borda”. Al voltant de l’edifici, a més, s’organitzaran jocs de pistes per a tots els públics (escape game) que aniran seguits d’una botifarrada. Un dinar popular que estarà amenitzat amb música.

Enguany, entre les novetats de la temporada hi figura el fet que les instal·lacions de la borda de Ràmio podran ser utilitzades per entitats o grups organitzats que hi vulguin fer estada. Si es vol fer ús de l’immoble sigui durant mitja jornada com tot el dia, els seus ocupants tindran dret a cuinar al seu interior. Això sí, abans s’haurà d’haver demanat autorització al comú i haver rebut la seva confirmació.

Una altra novetat important és que els ecoguardes de la borda podran vendre begudes i aperitius als visitants perquè gaudeixin d’una estona de relaxament després de l’exercici físic realitzat. Una acció que el comú ha volgut dur a la pràctica després de les propostes de millora que va rebre per part dels visitants de l’any passat. Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre s’aniran fent diferents activitats a Ràmio que tancarà temporada a finals de setembre. 

Comentaris

Trending