Èxit del Tomb Lauredià després d'una bretolada detectada a temps

Es van arrencar i canviar de lloc cintes i també un cartell indicador de la direcció que ampliava considerablement el recorregut llarg i que els organitzadors van poder solucionar en verificar dissabte els diversos trams

Comentaris

La fletxa assenyala a l'esquerra quan el recorregut continuava recta.
La fletxa assenyala a l'esquerra quan el recorregut continuava recta. BRU NOYA

Sant Julià de Lòria ha celebrat aquest diumenge una nova edició del Tomb Lauredià després de la suspensió l'any passat a causa de la pandèmia. El sol ha acompanyat els més de 170 participants, una gran part dels quals han optat pel recorregut mitjà. L'organització va detectar dissabte que s'havien arrencat cintes per marcar el camí i que s'havien de canviat de lloc així com dos cartells indicadors.

Un dels cartells i les seves corresponents cintes estaven a la cruïlla del camí de la Solana amb el del Roc de l'Àliga indicant als participants que havien de continuar el seu recorregut a la dreta quan realment havien de continuar recta per arribar a Sant Julià de Lòria. L'altra direcció els obligava a arribar a Sant Cerni de Nagol i a efectuar una volta considerable a afegir als 16 kms del recorregut llarg.

En el descens d'aquest circuit havien desaparegut algunes cintes vermelles i blanques i al final, a tocar d'uns horts, un cartell indicava als participants que havien d'anar a l'esquerra quan ho havien de fer a la dreta, per agafar el camí fins a la urbanització dels Horts del Riu. Sortosament, l'organització sempre comprova els recorreguts hores abans de l'inici d'aquesta activitat o de qualsevol altre prova de muntanya. Aquest bretolada s'afegeix a la desaparició de cartells indicadors dels senders i fins i tot dels pals on estaven instal·lats. El comú ja els ha tornat a posar.

La nova bretolada no ha impedit l'èxit del Tomb, que ha superat les previsions. La sortida i l'arribada s'ha fet de la plaça de la Germandat.

WhatsApp Image 2021 06 06 at 12.19.45
Participants al Tomb Lauredià després de la seva arribada.

 

Comentaris (1)

Trending