Èxit de participació en les sortides d’estiu de la gent gran d’Encamp

Per tercer any consecutiu, el comú ha ofert aquesta iniciativa que, enguany, ha incorporat les culturals i lúdiques per complementar les esportives

Visita a la fàbrica de xocolata.
Visita a la fàbrica de xocolata.

Els mesos de juliol i agost, el Comú d’Encamp ha ofert una vintena d’activitats dirigides als més grans de la parròquia amb l’objectiu d’oferir una agenda d’oci que permeti un estiu més amè. Enguany, a banda de les sortides esportives, la corporació ha incorporat les culturals i lúdiques.

La corporació encampadana, per tercer any consecutiu, ha ofert un seguit d’activitats a l’estiu dirigides a les persones grans. Ha programat una vintena d’activitats de diferents àmbits, tant lúdiques, cultures com esportives. “Valorem de forma molt positiva totes les activitats que s’han fet. I és que s’ha comptat amb èxit de participació, sobretot en les sortides més innovadores amb una mitjana de 20 assistents per cada activitat”, ha indicat la tècnica del Departament d’Afers Socials, Virginia García.

Les esportives s’han fet tots els dimarts i han consistit a fer una ruta curta per Encamp, com el Camí de Mojácar, Ràdio Andorra, Sant Romà de les Bons i que, finalitzaran, el 29 d’agost amb una caminada al Parc de la gent gran.

D'altra banda, els dijous s'han reservat per a les sortides més culturals o lúdiques, on han visitat llocs com el Pont Tibetà, l'estany de les Abelletes, Engolasters, la gossera, Tristaina o dues fàbriques de melmelada i de xocolata.

Per Garcia, aquest calendari d’oci per l’estiu “és molt necessari perquè cal tenir present que molta gent gran no té família amb qui marxar de vacances o pel que sigui no pot sortir del país, i aquestes activitats els mantenen actius” ha indicat.

Etiquetes

Comentaris

Trending