Èxit absolut a la masterclass de defensa personal a Escaldes

La jornada, englobada dins del programa ‘Empodera’t’ va comptar amb la col·laboració tècnica i la conducció de la classe de Xavier Herver, entrenador nacional de karate

Les 50 participants a la masterclass de defensa personal
Les 50 participants a la masterclass de defensa personal

Ahir a la tarda, a la sala Prat del Roure, va tenir lloc la masterclass de defensa personal, una de les diverses activitats que el comú ha dissenyat dins del marc del programa Empodera’t i que han qualificat com tot un èxit. La jornada va comptar, a més, amb la col·laboració tècnica i la conducció de la classe per part de Xavier Herver, mestre i entrenador nacional de Karate amb qualificació de 6è DAN internacional.

Al llarg de les més de dues hores que va durar la classe, les cinquanta participants van poder posar en pràctica diferents claus i moviments de defensa que van aprendre. A causa de la restricció d’aforament dictada pel Ministeri de Salut i els protocols sanitaris a respectar, solament aquestes dones van poder participar, tot i que es va registrar una llista d’espera de fins a 24 inscrites més.

Aquest fet ha comportat que el comú ja hagi previst una segona sessió, amb prioritat per a les persones inscrites en aquesta primera i que han quedat fora d’aforament. Tot i que la data encara està per definir i fixar, molt probablement serà per a la segona quinzena de setembre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending