Estupefacció per la lluminària nocturna al recinte de la fira d’Andorra la Vella encara a mig fer

Sense que ningú que aparentment hi treballi passades les deu de la nit, i des de fa dies en ple clam per reduir la despesa energètica, els espais que acolliran en un parell de setmanes el certamen de la capital estan plenament il·luminats

Algunes de les instal·lacions il·luminades.
Algunes de les instal·lacions il·luminades.

Els veïns de la zona del Parc Central estan estupefactes. Des de fa alguns dies, ben avançada la nit i quan aparentment ja no hi ha ningú que hi treballi, la gran majoria dels espais, els recintes que s’estan acabant de muntar per tal que puguin acollir la fira d’Andorra la Vella, presenten una intensa lluminària. “Sense contemplacions”, han destacat alguns dels veïns, als quals els ha sobtat que hi hagi la il·luminació activa passades, com el cas d’avui, les deu de la nit.

La sorpresa és majúscula per la situació que es viu a nivell de l’energia i pels problemes que hi comença a haver a Andorra, amb diversos talls ja des d’Espanya que, de moment, no estan repercutint a la ciutadania perquè es pot activar el pla de contingència i connectar-se a la xarxa francesa. Però justament es lamenta que en un moment de dificultat i de crides a l’estalvi i “quan encara falten uns dies per la fira, les llums estan enceses de manera permanent”. Certament, han indicat les fonts veïnals consultades, “probablement ens diran que són LEDs de consum molt baix o fins i tot irrisori, però el missatge que es dona no es pas el que una institució hauria de donar”. Els veïns han assegurat que aquesta nit no és la primera que veuen la instal·lació lumínica a ple rendiment.

Un dels recintes de la fira encara a mig muntar il·luminats aquesta nit.
Un dels recintes de la fira a mig muntar il·luminat aquesta nit.

Comentaris (15)

Trending