Esgotades les entrades per la Mostra Gastronòmica d’Andorra

El certamen, que arriba diumenge a la trentena edició, farà el ple, amb un total de 370 comensals i també va a bon ritme les inscripcions pels tallers i degustacions del gastrolab

Una edició anterior de la Mostra Gastronòmica d'Ordino.
Una edició anterior de la Mostra Gastronòmica d'Ordino.

La Mostra Gastronòmica d’Andorra celebrarà diumenge la seva trentena edició. I ho farà amb totes les entrades exhaurides. S’ha venut tot l’aforament: 370 comensals. Novament, s’ha optat per la venda anticipada, que suposa un descompte de cinc euros sobre el preu del mateix dia.

També avancen a bon ritme les inscripcions per als tallers i degustacions gratuïtes del gastrolab, proposat a la sala La Buna dins el saló Ordino Gourmet, els dies 11 i 12 de novembre. Fins ara, han esgotat les places el tast de formatges de pastor amb Arnau Quingles de Formatges L’Oliva i el tast de vins d’altura ’Viticultura heroica al Pirineu’ amb el sommelier Ramon Cabiscol. Tots els productors de proximitat convidats s’instal·laran al pati i a l’Era Rossell, on destaca la presència de cinc cerveseres artesanes.

Els tallers començaran divendres 11 de novembre amb una classe magistral sobre la tòfona amb Clara Busom de Noir et Blanc i el títol ‘Que no et prenguin el pèl amb la tòfona’ (16.30 h). Agafarà el relleu el forner Jordi Morera de l’Espícula, a la sessió ‘El forn salvatge: tornem a fer el pa com abans’ (18 h) i tancarà la jornada Eva Gómez amb la Ratassia de la Carmeta que explicarà ‘Usos tradicionals de les plantes remeieres’ (19:30 h). Per al segon dia, dissabte 12, encara hi ha places per assistir al taller de melmelades d’El Pastador ‘La tradició més dolça en un pot’ (13:30 h); demostració i tast del ‘Trashcooking’ de temporada’ (16 h) per saber aprofitar els aliments de temporada; ‘Introducció al món del cacau i degustació de delicadeses de xocolata’ (17:30 h) amb l’Esther Suils de Xocland.

Etiquetes

Comentaris

Trending