L’escola de neu del comú d’Encamp obre inscripcions

Els residents les podran fer a partir de dijous, 16 de desembre, i els no residents a partir del dia 23, per començar les activitats el dia 15 de gener

L'escola de neu d'Encamp l'any passat.
L'escola de neu d'Encamp l'any passat. Comú d'Encamp

El comú d’Encamp obre les inscripcions per a l’escola de neu de la temporada 2021-2022. Les activitats proposades seran esquí, freestyle i el surf de neu. Els residents podran apuntar-se a partir de demà, 16 de desembre, i ho podran fer a la web del comú. Els no residents podran fer-ho a partir del dia 23 de desembre i ho podran formalitzar a les recepcions dels centres esportius comunals.

La situació actual de la pandèmia obliga a tenir en compte una sèrie de mesures de prevenció. Per exemple, l’hora d’inici de l’activitat serà de forma esglaonada per grups per evitar aglomeracions, però es recuperarà la normalitat pel que fa al punt de sortida, des del Funicamp, o el local de l’Espai Jove al Pas de la Casa.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavir Fernàndez, ha explicat que “tot i aquestes mesures que s’aplicaran, recuperem el format habitual de l’escola de neu de dos dies”. El conseller ha afegit que és una activitat que dóna resposta a moltes famílies perquè els seus fills puguin aprendre i gaudir de la pràctica de l’esquí i que “està molt ben valorada per tots els participants”. Tindrà una durada de 12 caps de setmana, i es podran apuntar els nens nascuts entre el 2005 i 2017.

El preu és de 235 euros per als residents a la parròquia i de 428 euros per als no residents. Tanmateix, es fan preus especials per al segon germà o germana, per a membres del Club Piolet o del Carnet Jove. Per als debutants el preu serà de 117 euros per als residents i de 214 euros per als no residents.

Etiquetes

Comentaris

Trending