Escaldes també serà ‘Vila Florida’

El comú ha decidit també formar part del moviment del qual ja s’han sumat set parròquies i que promou pobles i ciutats a través de les flors i espais verds

Comentaris

Visita jurat viles florides a Encamp
Visita jurat viles florides a Encamp

Escaldes-Engordany és la darrera parròquia que s’ha adherit al moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. És el sisè territori del país que en forma part, conjuntament amb Encamp, la Massana, Canillo, Andorra la Vella i recentment Sant Julià de Lòria. Aquesta iniciativa busca promoure pobles i ciutats a través de les flors i espais verds.

El passat mes de març el comú d’Escaldes va prendre la decisió d’adherir-se i ser definitivament una ‘Vila Florida’. Des del 2019 s’hi ha anat adherint les parròquies del país, començant per Encamp, que va ser la primera, i acabant per Sant Julià, que ha estat la darrera. Amb la unió d’Escaldes, de fet, únicament és Ordino qui encara no en forma part del moviment. Per tal de participar cada poble paga una quota anual de 350 euros.

Visita jurat viles florides a Encamp

Relacionat

El jurat de Viles Florides visita Andorra

L’interès per unir-se a Viles Florides d’Escaldes ha estat, principalment, per poder tenir el segell de qualitat. Cada any el jurat atorga les flors d’honor, que reconeix i certifica els pobles i ciutats com a municipis florits. El passat mes de setembre, precisament, es va atorgar aquest distintiu a Encamp, Canillo, la Massana i Andorra la Vella. A més, s’ha valorat el fet que es donarà visibilitat a la parròquia i es podran promocionar rutes turístiques. Per últim, l’assessorament d’un equip tècnic especialitzat en aspectes per a millorar els espais verds i la seva gestió.

Comentaris (1)

Trending