Escaldes reobre al trànsit l’avinguda Fiter i Rossell

L’obertura es fa de forma parcial per permetre el pas de vehicles i recuperar al més ràpid possible la dinàmica habitual de la zona, que ha estat un temps interrompuda

Una imatge d'aquest migdia de l'avinguda Fiter i Rossell.
Una imatge d'aquest migdia de l'avinguda Fiter i Rossell. COMÚ D'ESCALDES

El comú d’Escaldes ha reobert aquest dimecres al trànsit rodat l’avinguda Fiter i Rossell, una via que ha estat tancada els darrers mesos a causa de les obres de construcció de la xarxa separativa d’aigües pluvials i residuals, la instal·lació de la xarxa de calor de FEDA i el posterior pavimentat i embelliment.

L’obertura es fa de forma parcial per permetre el pas de vehicles i recuperar al més ràpid possible la dinàmica habitual de la zona, que ha estat un temps interrompuda. Així doncs, encara es faran treballs per finalitzar l'obra, especialment a la banda esquerra en sentit descendent de l'avinguda.

 

Al mateix temps, s’ha habilitat tot el carrer per a zona comercial de 15 minuts d’estacionament i s’han previst zones de càrrega i descàrrega i també dues zones d’estacionament de motos. Els veïns de la zona recuperen, així, l’accés als aparcaments dels edificis i els comerços ja poden disposar de les zones d'estacionament comercial per a clients i de les de càrrega i descàrrega per a proveïdors i repartidors.

FiterRossell3
Una imatge de Fiter i Rossell aquest migdia.

A més, a la part més alta del carrer (a l’alçada dels col·legis) les famílies disposaran d’una zona d'estacionament on poden deixar els infants a l’entrada i sortida de l'escola. La manera d’afrontar les obres i la necessitat de tancar el vial va anar seguint d’unes queixes notables dels veïns i, especialment, dels comerciants de la zona.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.