Escaldes reobre els berenadors de la Font de la Closa i del camí dels Matxos

Després de setmanes tancats per l’alt risc d’incendis, les pluges dels darrers dies han permès refrescar els boscos i, per tant, es tornen a posar a disposició de la gent aquests espais

Un dels berenadors escaldencs.
Un dels berenadors escaldencs.

Els berenadors de la Font de la Closa i del camí dels Matxos tornen a estar operatius després de més d'un mes tancats per l'alt risc d'incendis. Les pluges dels darrers dies han permès pal·liar la sequera dels boscos i, per tant, reduir el nivell de risc d'incendis.

Els berenadors d'Escaldes-Engordany, el de la Font de la Closa i el del camí dels Matxos, tornen a obrir-se al públic aquest dimecres, després de setmanes tancats per l'alt nivell d'incendis. Així ho han anunciat per les xarxes socials la corporació comunal escaldenca, que fa una crida al respecte per la natura mentre es facin ús d'aquests.

Mapa amb l'avís groc per l'onada de calor.

Relacionat

El risc d’incendis obliga a tancar les barbacoes dels berenadors del centre i sud del país

Les pluges que s’estan registrant els últims dies, especialment aquest mes d’agost, ha permès remullar els boscos i, per conseqüència, també ha fet baixar el nivell de risc d’incendis. Per tot plegat, han procedit a la reobertura d’aquests.

De fet, les altes temperatures al mes de juny i juliol han obligat a mantenir-los tancats més d'un mes i evitar, d’aquesta manera, qualsevol risc d’incendis. En concret, va ser el 18 de juny quan el comú escaldenc va anunciar el tancament. Per tant, un estiu atípic, on la gent gairebé no ha pogut gaudir d’aquesta oferta d’oci familiar.

Etiquetes

Comentaris

Trending