Escaldes renova, tres anys després, la pubilla i l’hereu

Laia Llobet i Joan Cortés prenen el relleu d’aquesta tradició, en un acte d’elecció que s’ha recuperat després de tres anys sense poder-se celebrar per culpa de la pandèmia

Foto de família de tots els assistents a la proclamació.
Foto de família de tots els assistents a la proclamació. Unió Pro Turisme

Escaldes-Engordany ha renovat, tres anys després, la pubilla i l’hereu. L’elecció s’han celebrat aquest cap de setmana, amb diferents actes que han comptat amb la participació no només de gent del país sinó també de més de 200 persones provinents d’arreu de Catalunya. Laia Llobet i Joan Cortés han estat els escollits.

D’aquesta forma, prenen el relleu de Carolina Llorens i Max Capdevila. Van ser seleccionats el 2019. Inicialment, per un any. La Covid-19, però, es va ficar al mig. I s’ha acumulat dos anys sense poder celebrar els actes per a l’elecció dels seus substituts.

Aquest cap de setmana, per fi, s’ha pogut recuperar una tradició arreladíssima a la parròquia.El parc de la Mola ha acollit la proclamació del pubillatge, amb un nodrit públic. Entre ells, més de 200 persones, entre pubilles, hereus i acompanyants que han vingut a Andorra des de diferents localitats catalanes.

El procés ha culminat amb l’elecció de Llobet i de Cortés. A banda, com a primera dama s’ha seleccionat Martina Costa. Per la seva banda, Aday García i Aroa Moreno seran al llarg del pròxim any l’hereuet i la pubilleta. Al llarg dels pròxims dos anys, tots ells representaran la parròquia en diferents ates i celebracions.

Comentaris (1)

Trending