Escaldes regula el cost de les activitats previstes a la borda de Ràmio

Hi haurà excursions en ruc a un cos de 15 o 30 euros en funció de la durada i també tallers a l’immoble, així com la possibilitat de fer servir les instal·lacions

La borda de Ràmio durant la inauguració de la remodelació.
La borda de Ràmio durant la inauguració de la remodelació. Comú d'escaldes-engordany

El comú d’Escaldes-Engordany farà un pas més aquesta tarda en el projecte de revitalitzar la vall del Madriu aprofitant la borda llogada des de fa uns anys a Ràmio, a la vall del Madriu. La corporació preveu impulsar noves activitats a la zona, com és el cas de sortides guiades amb ruc. També es faran tallers i cursos i es permetrà fer servir, previ pagament, les instal·lacions de la casa, amb opció de cuinar al seu interior.

La sessió de comú ha de servir, entre altres coses, per aprovar una modificació de l’ordinació dels preus públics que servirà per incloure les tarifes d’aquestes activitats. Entre elles, les excursions en ruc, que podran ser de mig dia o d’una jornada completa. El preu serà, segons el cas, de 15 o 30 euros. Aquesta tarifa inclou el lloguer de l’animal i una formació pel seu maneig.

Hi haurà dos punts de recollida. Un, a la carretera de la plana. L’altre, a la mateixa borda de Ràmio. Es deixa clar que “durant tota l’activitat els excursionistes hauran de seguir els camins marcats”.

Pel que fa a l’ús del mateix immoble, es preveuen dues tarifes, segons si es vol fer servir durant mitja jornada o tot el dia. En totes dues opcions, hi haurà dret a cuinar al seu interior. El preu fixat serà de 8 i 15 euros respectivament. En el cas dels tallers, costaran 10 o 20 euros, també en funció de si es contracta per mitja jornada o pel dia sencer.

Finalment, l’ordinació també preveurà la venda de productes a la borda per petits refrigeris, com ara begudes o aperitius. El més car serà una ampolla de vi, per la qual caldrà pagar 15 euros.

Comentaris

Trending