Escaldes posarà vigilància al Prat del Roure i Clot d’Emprivat

El comú busca una nova empresa per tal de fer rondes en aquestes zones per garantir la conservació de les instal·lacions públiques i evitar que es puguin fer bretolades

Comentaris

Una imatge del Prat del Roure.
Una imatge del Prat del Roure. ARXIU

El comú d’Escaldes-Engordany ha convocat un concurs per adjudicar el servei de vigilància dels espais de les zones del Clot d’Emprivat, el Prat del Roure i la plaça dels Dos Valires. Es comptava amb una empresa que ha acabat el contracte, i es vol una de nova per fer les rondes a la zona. L’objectiu és garantir la conservació de les instal·lacions públiques i evitar que es puguin fer bretolades.

El contracte amb l’anterior empresa que realitzava el servei de vigilància a Escaldes ha acabat, i el comú busca una de nova. Les rondes que es faran se centraran a diversos punts del Clot d’Emprivat, el Prat del Roure i la plaça dels Dos Valires. L’adjudicatari haurà de garantir la presència d’un vigilant de seguretat, no armat, durant tots els dies de l’any. D’aquesta manera, es tindrà sempre una persona que hi serà en un horari, principalment nocturn, per tal de controlar que no es facin bretolades.

L’agent de seguretat haurà de fer rondes de 19:00 h a 7:00 h del mati de dilluns a divendres. Els caps de setmana la vigilància serà de 24 hores, de dissabtes des de les 7:00 h fins a dilluns a les 7:00 h. A més, durant els dies festius i de festes majors s’ha de fer el servei 24 hores també.

La tasca del vigilant, segons indica el comú, és garantir amb la seva presència que no es produeixin incidents ni actes vandàlics a les zones que s’han concretat. En cas que hi hagi algun problema, haurà de tranquil·litzar la situació i atenuar els ànim “de forma conciliadora”. Si es complica, ha d’avisat al servei de Circulació i a la Policia.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending