Escaldes introdueix els joves en la cultura urbana però sense tatuatges

El comú ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la primera edició de l'Alpha Space al Parc de la Mola

Comentaris

Assistents a l'Alpha Space aquest dissabte a la tarda.
Assistents a l'Alpha Space aquest dissabte a la tarda. Altaveu

El comú d'Escaldes-Engordany ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la primera edició de l'Alpha Space, una iniciativa que se centra a donar a conèixer la cultura urbana mitjançant tallers i activitats adreçades a joves d'entre 18 i 29 anys, però que també esdevé una oportunitat per deixar de banda mals hàbits i conflictes que s'han generat durant la pandèmia entre aquest sector de la població com ara episodis de 'botellots' i bretolades.

L'objectiu d'aquesta proposta és destinar un espai als joves per tal que puguin gaudir d'alternatives d'oci diferents sense sortir de la parròquia.  Entre l'oferta, oberta des de les dotze del migdia fins a les deu de la nit, s'inclouen activitats com tallers de grafit, 'hip-hop', 'slackline'. A darrera hora i per iniciativa del comú es va prohibir la presència de tatuadors que havien de mostrar la seva activitat, un fet que ha provocat un gran malestar en el col·lectiu perquè ja ho tenien tot preparat i fins i tot l'espai reservat. Hi havia unes 10 paradetes de tatuadors que portaven mesos preparant l'acte.

La participació, al llarg del matí no ha estat molt nombrosa, però ha anat augmentant amb el pas de les hores. Hi ha també un taller de pell sintètica perquè els joves puguin tenir contacte amb aquest sector, entre altres activitats. A partir de les deu de la nit i si la meteorologia ho permet hi haurà una exhibició dels fallaires.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending