Escaldes impulsa la reforma d’un tram de mig quilòmetre del passeig del Riu

Les obres volen adaptar l’espai a la normativa de la corporació pel que fa a materials i voravies i haurien d’estar enllestides a molt tardar durant el gener

Un dels trams del passeig sobre el quals s'actuarà.
Un dels trams del passeig sobre el quals s'actuarà. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes vol impulsar una reforma del passeig del riu. En concret, s’actuarà en tres trams diferents que es volen adaptar a l’actual normativa sobre voravies de la corporació. També es preveu millorar les escales de diferents punts d’accés a la via.

Les obres al passeig era una de les inversions previstes en el pressupost del 2020 del comú que lidera Rosa Gili. En concret, es vol actuar a tres trams que formen el circuit entre l’avinguda Copríncep de Gaulle i la de les Escoles, passant pel carrer de la Constitució. En total, uns 543 metres de longitud.

Es tracta d’una zona que, actualment, està construïda amb diferents materials i característiques. Cap d’ells compleixen el reglament de voravies del mateix comú i, per tant, es considera que és necessari tirar les obres endavant per adaptar l’espai a la normativa.

A banda de la substitució del paviment, els treballs també preveuen diferents actuacions per garantir la correcta evacuació de les aigües pluvials. També es rehabilitaran les escales que donen accés al passeig, en aquest cas des de l’avinguda de les Escoles i des del pont de Copríncep de Gaulle. Es farà amb peces de granit gris.

El comú ha publicat aquest dimecres l’edicte al BOPA i hi ha de temps fins al 21 d’octubre per presentar les ofertes. Un cop s’hagin adjudicat els treballs, s’estima que aquests tindran una durada de dos mesos. Per tant, haurien d’estar enllestits a finals d’any o, a molt tardar, durant gener.

Comentaris (1)

Trending