Escaldes impulsa un concurs per a músics joves del país

El certamen neix fruit d’un acord amb l’ajuntament de Cervera i el premi pels artistes guanyadors serà poder fer un concert a la festa major de la població catalana

Un instant de l'acte de presentació del concurs.
Un instant de l'acte de presentació del concurs. Comú d'Escaldes-Engordany

El departament de Joventut d’Escaldes-Engordany ha anunciat aquest matí la seva col·laboració  amb la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Cervera per impulsar un concurs de música juvenil, l'Escaldes Sound. L'objectiu de la corporació escaldenca és ajudar a la promoció de joves artistes tant del país com de les zones properes a la població catalana. La intenció és que el certamen es converteixi en un espai de referència per als grups del Principat.

El conseller de Joventut escaldenc, Joao Lima, ha explicat que la idea és “promocionar els joves músics en ambdós territoris tot creant un espai de referència per als grups musicals joves del pais”. Així, els artistes guanyadors del concurs podran gaudir de l’experiència de fer un concert a la festa major de Cervera.

L’ajuntament català serà qui assumeixi les despeses de manutenció i pernoctació de tots els membres del grup així com les despeses derivades de l’organització i publicitat de l’actuació. A banda, els vídeos dels artistes participants es publicaran al YouTube del departament de Joventut del 16 de juny al 4 de juliol.

Comentaris

Trending