Escaldes enllesteix el parc dels Veedors i instal·la jocs al de Sant Jaume

La conversió del carrer del Prat del Roure permetrà disposar de 1.000 metres quadrats més de zona verda on hi havia asfalt

Comentaris

Treballs al parc dels Veedors.
Treballs al parc dels Veedors. B.N.

El comú d'Escaldes-Engordany posarà en funcionament ben aviat el nou parc dels Veedors i està instal·lant nous jocs al de Sant Jaume. La zona del Prat de Roure disposara de 1.000 metres quadrats d'esbarjo on abans hi havia un carrer asfaltat.

L’espai  es troba entre l’Avinguda François Mitterrand i el passatge Arnaldeta de Caboet. Els treballadors estan deixant el terreny a punt per a instal·lar-hi unes cordes tridimensionals pels nens de 8 a 14 anys, amb una estructura que permetrà un joc col·lectiu i cooperatiu. També hi haurà una zona de parkour i cal·listènia per als joves a partir dels 14 anys i al públic adult. El pressupost de les obres és de 239.966 euros.

Pel que fa al parc de Sant Jaume, es van retirar els jocs que hi havia que han estat reciclats per operaris del comú i s'han posat els nous. El comú vol que els multijocs que s’instal·laran tinguin una funcionalitat lúdica i psicomotora òptima que ofereixi als usuaris una experiència diversa i enriquidora amb activitats destinades al joc col·lectiu i cooperatiu. La intenció és que aquests jocs puguin acollir un gran nombre d’usuaris de forma simultània i que abastin un ampli rang d’edats, incloent-hi els adolescents.

La millora dels parcs infantils era una demanda del Consell d’infants de la parròquia i té per objectiu enriquir l’oferta amb jocs que no existien.

e4741d4c 2721 4717 829c 91ee6b7f2e02
Les plataformes que han d'acollir els jocs a Sant Jaume.

 

Comentaris (1)

Trending