Escaldes-Engordany substitueix el salze del parc de la Mola que va tombar la ventada d’inicis de mes

El comú ha plantat un nou arbre jove i s’espera que en poc temps creixi i l’espai recuperi la fisonomia que tenia abans del fort temporal de pluja i vent que va tirar a terra el seu antecessor

El nou salze plantat al parc de la Mola.
El nou salze plantat al parc de la Mola. Comú d'Escaldes-Engordany

La forta tempesta de vent i pluja que va afectar el país a inicis de mes va provocar forces destrosses. Una de les víctimes del temporal va ser un dels salzes que es trobaven plantats al parc de la Mola d’Escaldes-Engordany. Les potents ràfegues d’aire el van tirar a terra. Ara, el comú ha plantat un altre amb la confiança que, en un futur, creixi com ho havia fet el seu antecessor.

Així s’ha explicat a través de les xarxes socials de la corporació. Es lamenta la pèrdua de l’antic arbre, que feia molt de temps que es trobava a l’espai lúdic. I s’explica que “ara ja hem tornat a plantar un nou salze per substituir el caigut”.

E7d3rn1WYAICc6z

L’arbre, evidentment, encara és molt petit. “Ara és jovenet”, admeten des del comú. Tot i això, es deixa clar que no trigarà a créixer. “Aviat farà ombra pels qui vulguin fugir del sol i omplirà l’espai orfe”, afirmen.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending