Escaldes-Engordany presenta fins a 30 propostes culturals per a l’estiu

Els esdeveniments començaran aquest mateix cap de setmana i s’allargaran fins a setembre, amb un gran ventall de possibilitats com concerts de jazz, rutes d’art i gastronomia, entre d’altres

Casa comuna d'Escaldes-Engordany.
Casa comuna d'Escaldes-Engordany. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha presentat la programació cultural i artística per a aquest estiu. Fins a 30 esdeveniments entre els que es poden trobar concerts de jazz, rutes d’art i gastronomia, entre molts d’altres. Començaran el pròxim dilluns, 5 de juliol, i s’allargaran fins al 19 de setembre, amb múltiples activitats cada setmana.

La programació s’ha presentat sota el títol Colors de música / Jazz Escaldes-Engordany / Sabors d’estiu i representa una oferta amb multitud d’opcions de gèneres, espectacles i horaris, per abastar les preferències de tots els públics. D’aquesta manera, el comú pretén omplir de música, talent i gastronomia les jornades estiuenques de la parròquia.

Aquest mes de juliol tornarà un dels grans clàssics d’Escaldes, el jazz al carrer, amb diversos concerts. Fins al 9 de juliol, cada tarda a les 19 h a la plaça Coprínceps hi haurà una actuació d’aquest gènere musical. El mes continuarà amb altres propostes com rutes d’art, una festa amb l’Esbart Santa Anna i l’Andart.

El mes d’agost s’iniciarà amb unes jornades de dansa al Parc de la Mola, que es faran un dia a la setmana, fins el dia 23. Continuaran, a més, les rutes d’art i es faran concerts de duos de la Fundació ONCA, a la placeta d’Engordany. A més, hi haurà diverses representacions teatrals i performance a l’aire lliure. Per últim, aquesta proposta cultural rematarà al setembre amb les rutes d’art i concerts diaris a la Part Alta, amb gastronomia i vermuts.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending