Escaldes convoca un concurs públic per la impermeabilització i embelliment de la plaça Creu Blanca

El principal objectiu és extraure el paviment actual, eliminar les filtracions d'aigua que hi ha i adequar la zona novament per aparcament de vehicles

Comentaris

Un dels murs afectats per les filtracions d'aigua
Un dels murs afectats per les filtracions d'aigua Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha convocat un concurs públic per adjudicar l’execució dels treballs de renovació dels serveis, impermeabilització i embelliment de la plaça Creu Blanca. El principal objectiu és extraure el paviment actual, eliminar les filtracions d'aigua que hi ha i adequar la zona novament per aparcament de vehicles. A més, les piscines comunals estan sota l’espai en qüestió i s’han detectat condensacions en la coberta.

Arran de les filtracions s’ha deteriorat l’asfalt i els murs de la zona, així com les plaques del fals sostre a l'interior de la piscina, i és per això que el comú ha dissenyat una actuació que requerirà els treballs d’una empresa de construcció correctament acreditada per dur a terme aquesta mena de tasques. D’altra banda, aprofitant l’afectació del carrer, i per tal d’aprofitar les feines, s’executaran les millores dels serveis de FEDA i Andorra Telecom, entre altres.

Des del comú han destacat que és fonamental una bona instal·lació del material i la certificació part del contractista, proveïdor i fabricant del material porcellànic. Per tant, per a l’acceptació i recepció provisional d’aquesta part de l’obra, el contractista haurà de presentar el document acreditatiu amb l’aprovació de les altres parts.

El plec de bases per participar en el concurs es pot descarregar gratuïtament mitjançant aquest enllaç o es pot recollir al servei de tràmits del comú, ubicat a la planta baixa de la casa comuna. Totes les ofertes s’hauran de presentar al mateix servei abans del 17 de desembre a les 17:00 de la tarda.

Comentaris (2)

Trending