Escaldes celebra el Dia Internacional de la Joventut

El Prat del Roure ha acollit una jornada vespertina amb actuacions musicals i participació de diferents entitats per atendre els neguits i les preocupacions del col•lectiu

Un moment de la festa de la joventut.
Un moment de la festa de la joventut.

L’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany ha celebrat aquest divendres el Dia Internacional de la Joventut. Al llarg de la tarda, s’han fet tota una sèrie d’activitats al Prat del Roure. L’objectiu era posar en contacte membres del col·lectiu amb entitats que poden donar resposta als seus neguits. Més enllà d’això, també s’ha buscat un vessant lúdic, amb diversos concerts musicals.

La jornada s’ha iniciat a les cinc de la tarda i s’ha allargat fins passades les deu de la nit. Al llarg de totes aquestes hores, han amenitzat la sessió grups com Black & White Digital, Makuka y los afronautas, Eskurçó i Dj Tite. Totes elles, s’ha remarcat des del comú escaldenc, formacions joves que han pogut compartir i mostrar el seu talent amb altres membres del col·lectiu.

L’esdeveniment ha comptat amb el suport del Fòrum Nacional de la Joventut. També ha comptat amb la presència d’una representant del Consell d’Europa que ha aprofitat l’estona per fer enquestes als assistents. També hi ha col·laborat el Centre d’Orientació Educativa i Professional.

Comentaris

Trending