Entra en funcionament la màquina de reciclatge invers d’Ordino

Està instal·lada a l'aparcament Prat de Call i la iniciativa surt de la segona proposta guanyadora de la primera edició del pressupost participatiu

La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy,  amb Víctor García, el ciutadà que va proposar la iniciativa.
La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy, amb Víctor García, el ciutadà que va proposar la iniciativa. COMÚ D'ORDINO

La màquina de reciclatge invers ja està en funcionament a l’aparcament Prat de Call per a l’ús de tots els ciutadans d’Ordino. La iniciativa surt de la segona proposta guanyadora de la primera edició del pressupost participatiu (2020), projecte per al que s’ha destinat un pressupost de 10.000 euros. La cònsol major Eva Choy s’ha desplaçat fins a Prat de Call amb el guanyador de la proposta, Víctor Garcia.

“El projecte és doblement interessant perquè incentiva el reciclatge, passa per l’acció i la participació voluntària de tota la població i és compromès amb el medi ambient”, ha dit Choy. La cònsol ha agraït la col·laboració a l’empresa L’Home del sac- Feper que ha fet la cessió de la màquina. Els usuaris podran dipositar els ampolles de plàstic, llaunes o brics, i la màquina emmagatzemadora i premsadora expedirà un tiquet de descompte de 0,10 euros per cada envàs.

Aquest val tindrà vigència fins al 30 de setembre, en funció de l’exhauriment del pressupost, i es podrà bescanviar en més de quaranta establiments adherits a la iniciativa, els comerços de la parròquia, que l’usuari trobarà a l’enllaç del QR que presenta el tiquet. La màquina serà accessible en els horaris d’obertura de l’aparcament, de les set del matí a les deu de la nit.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending