Enseñat diu que portar el ministeri de Medi Ambient a l'hotel Casamanya “és una aposta ideal”

Pel president del grup parlamentari demòcrata, "encara que cal formalitzar l'acord, el projecte que va proposar el Govern és el model dinamitzador pels qual apostem i lluitem"

Comentaris

Enseñat, Suñé i Naudi, abans de la sessió de Consell d'aquest dilluns.
Enseñat, Suñé i Naudi, abans de la sessió de Consell d'aquest dilluns. Toni Solanelles

El president del grup parlamentari Demòcrata, Carles Enseñat ha destacat durant el debat al Consell General del pressupost 2022 l'aposta per ubicar el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat a l'antic hotel Casamanya d'Ordino. Enseñat ha fet esment a la partida dels comptes de Goven destinada a la rehabilitació de l'edifici. "Entenem que encara cal formalitzar l'acord entre el Govern, el comú i el quart d'Ordino però el projecte que va proposar el Govern és el model de projecte dinamitzador pels quals apostem i lluitem".

Carles Enseñat ha exposat que la parròquia d'Ordino per la seva doble vessant d'arrelament amb la tradició agrícola i ramadera i per ser el primer territori andorrà que és reserva de la biosfera, sumat a la singularitat de l'antic hotel Casamanya fan d'aquesta una aposta ideal. En els últims anys, han estat diverses les propostes d'ocupació de l'edifici com l'Arxiu Nacional, un geriàtic o una seu de l'escola Montessori.

Tot i que el Govern va enviar una carta al quart, signada per Xavier Espot on es diu que “cal treballar conjuntament per donar un ús públic a l’edifici conegut com a Hotel Casamanya (...) que pot consistir a destinar l’edifici a dependències del ministeri d’Agricultura i Medi Ambient del Govern i de la conselleria de Medi Ambient del Comú d’Ordino”, el ministre portaveu, Eric Jover va manifestar fa cinc dies que el Govern no té decidit traslladar el ministeri a l'edifici esmentat. Aquest va ser inventariat per Patrimoni Cultural l'any 2004.

Comentaris

Trending